Welcome to the Invelos forums. Please read the forum rules before posting.

Read access to our public forums is open to everyone. To post messages, a free registration is required.

If you have an Invelos account, sign in to post.

    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next
Video filter doesn't preserve AND setting
Author Message
DVD Profiler Unlimited Registranttrystero
W.A.S.T.E.
Registered: March 16, 2007
Posts: 21
Posted:
PM this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
DVD Profiler 4.0.0 build 1762 on Windows 10 x64.

I want to save a filter which shows all pan-and-scan-only titles in my collection. So I filter for Video > Video Formats > Pan & Scan > TRUE (checked) and Video > Video Formats > Widescreen > FALSE (empty) and select the AND at the bottom of the Video filter tab; this returns the expected subset of titles.

When I save this filter as a .flt file and re-load it, however, the AND setting gets lost: I get results for Video > Video Formats > Pan and Scan > TRUE (checked) OR Video > Video Formats > Widescreen > FALSE (empty).

The same thing happens for a filter on Video > Video Formats > Full Frame > TRUE (checked) and Video > Video Formats > Widescreen > FALSE (empty); the filter works if I apply it manually, but if I save it and load it, I get the OR results instead of the desired AND results.

In my .flt file, I see a <FilterVideoAnd>true</FilterVideoAnd> element. It looks as though DVD Profiler writes out this tag to indicate that the two video filters should be AND'ed together, but then fails to honour it when re-loading the filter.

Does anyone else see this behavior? Is this just a known issue?
"...self-discipline isn't everything. Look at Pol Pot."
      —Helen Fielding, Bridget Jones: The Edge of Reason
 Last edited: by trystero
    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next